Хмельницький, вул. Ярослава Мудрого, 4
Номер телефону: +38 (067) 381-38-10
Агро ТМ
Політехтрейд
Альфа-Стар-Дуо - 0,5 кг.

Альфа-Стар-Дуо - 0,5 кг.

1c2-6729411d-22d6-11e9-b116-005056ad000d
Немає в наявності
0.00грн
Ціни вказані за 1 л/кг препарату
Виробник: Альфа Смарт Агро


Альфа-Стар-Дуо - комбінований післясходовий гербіцид системної дії для захисту посівів зернових колосових культур від однорічних та багаторічних дводольних бур’янів.



Діючі речовини: тифенсульфурон-метил, 500 г/кг + трибенурон-метил, 250 г/кг.



Переваги



  • Розширений спектр контрольованих бур’янів, особливо таких, як підмаренник чіпкий, амброзія полинолиста, лобода біла та ін.

  • Широкі строки застосування: високоселективний для зернових колосових культур (від сходів до появи прапорцевого листка) та невибагливий до температури повітря (працює починаючи від +5 ˚С).

  • Низькі норми застосування забезпечують зручність та простоту використання.

  • Сумісний із більшістю пестицидів та рідких добрив.

  • Відсутність обмежень в сівозміні.


Механізм дії



Після обробки діючі речовини препарату швидко проникають в листя і переміщаються в рослинах до точок росту. Дія препарату полягає у пригнічені ферменту ацетолактатсинтази та наступному блокуванні утворення валіну, ізолейцину, порушуючи процес синтезу білків і нуклеїнових кислот. При цьому протягом 3-х годин після застосування відбувається зупинка поділу клітин та росту рослин чутливих видів бур’янів.


Властивості



Видимі симптоми дії (зупинка росту, хлорози, некрози) з’являються через 5-10 днів, а повна загибель бур’янів настає через 15-25 днів. Малочутливі та перерослі бур’яни можуть не загинути, проте їх ріст і подальший розвиток значно уповільнюється. Тепла волога погода підвищує ефективність гербіциду, а прохолодна та суха уповільнює його вплив. Спектр дії: чутливі – петрушка псача, щириця звичайна, роман польовий, приворотень польовий, лутига розлога, грицики звичайні, волошка синя (висотою менше 5 см), лобода біла (макс. 4 листки), осот (види), морква дика, кучерявець (види), підмаренник чіпкий (макс. дві лутовки та за відсутності 2-ї хвилі бур’янів), жабрій (види), кропива глуха (види), ромашка (види), редька дика, щавель (види), гірчак (види), талабан польовий, зірочник середній, горошок (види), мак самосійка, гірчиця польова, соняшник падалиця, в т.ч. стійкий до трибенурон-метилу, ріпак падалиця; середньочутливі – череда трироздільна, паслін чорний, берізка польова, королиця (види), біфора промениста, горобейник польовий, вероніка (види), підмареник чіпкий (до 4 мутовок), фіалка польова, кульбаба лікарська; стійкі – рутка лікарська, всі види злакових бур’янів.



Загальні рекомендації



Застосовувати гербіцид слід по активно вегетуючим бур’янам. Найкращий період контролю однорічних бур’янів – фаза 2-4 листків, багаторічних – фаза розетки (10-15 см). Для підсилення дії гербіцид може застосовуватись у суміші з ПАР Альфалип Екстра (0,2-0,25 л/га). Препарат не можна застосовувати, якщо рослини мокрі від роси або дощу, а також якщо протягом 3 годин після обробки очікується дощ. Уникати застосування препарату під час спеки, засухи, заморозків, сильного вітру та інших несприятливих погодних умов. Застосовуйте гербіцид у дозуванні не більше 60 г/га один раз за сезон. Для одержання найвищої ефективності необхідно: обприскування проводити при швидкості вітру не більше ніж 5 м/с та вологості повітря не нижче 50%; дотримуватися рівномірності та якості обприскування по всій площі поля; використовувати ПАР; мішалка обприскувача повинна працювати протягом всього часу обробки.



Спосіб застосування і норми витрат



  • Пшениця озима та яра, ячмінь ярий та озимий 30-60 г/га (однорічні та багаторічні дводольні, в т.ч. стійкі до 2,4-Д, бур‘яни, падалиця соняшнику, стійкого до трибенурон-метилу).

  • Овес, жито 30–60 г/га (однорічні та багаторічні дводольні, в т.ч. стійкі до 2,4-Д, бур’яни, падалиця соняшнику, стійкого до трибенурон-метилу).



Рекомендовані норми витрат препарату для контролю ряду найбільш шкодочинних бур’янів



  • Пшениця озима та яра, ячмінь ярий та озимий, овес, жито 40-45 г/га (однорічні дводольні (фаза 2-4 листки), осот рожевий та інші види осотів (фаза розетки)).

  • Пшениця озима та яра, ячмінь ярий та озимий, овес, жито 50 г/га (однорічні дводольні (фаза 2-4 листки), багаторічні дводольні (фаза розетки), лобода біла (до 4 листків), волошка синя (висота до 5 см) та підмаренник чіпкий (до 4-х кілець)).

  • Пшениця озима 50-60 г/га (однорічні дводольні та багаторічні дводольні, берізка польова (до 15 см), підмареник чіпкий (до 6-ти кілець)).



Норма витрати робочої рідини



200–400 л/га.


Доступні опції

Переглянуті товари

Альфа-Стар-Дуо - 0,5 кг.
Під замовлення
0.00грн