Хмельницкий, ул. Ярослава Мудрого, 4
Номер телефона: +38 (067) 381-38-10
Агро ТМ
Политехтрейд
Альфа-Піралід - 5 л.

Альфа-Піралід - 5 л.

1c2-412e853d-22cf-11e9-b116-005056ad000d
Нет в наличии
0.00грн
Ціни вказані за 1 л/кг препарату
Виробник: Альфа Смарт Агро


Альфа-Піралід - післясходовий селективний гербіцид системної дії проти однорічних дводольних та багаторічних коренепаросткових бур’янів.



Діюча речовина: клопіралід, 300 г/л.



Переваги



  • Швидка дія на бур’яни.

  • Висока системність гербіциду дає йому змогу, проникаючи через листя, переноситися в точки росту коренів і кореневищ.

  • Знищує надземну й кореневу систему.

  • Очищає поля від осотів завдяки винятковій дії на види осоту практично в усі фази росту.

  • Випадання опадів через 2 години не впливає на ефективність препарату.


Механізм дії



Альфа-Піралід завдяки системній дії легко проникає в рослину, в основному через листя (частково через коріння), швидко поширюється по всій рослині, включаючи кореневу систему, блокує точки росту меристематичних тканин, зупиняє при цьому ріст бур’янів і спричиняє надалі повну їх загибель.


Властивості



Гербіцид №1 для знищення осоту та його підвидів. Ефективний проти бур’янів родини айстрових, пасльонових, бобових, зонтичних та гречкових. Не утворює резистентних форм при тривалому застосуванні. Візуальні ознаки дії препарату проявляються через 4-7 днів, а повна загибель бур’янів настає через 10-15 днів. Має широку вибірковість стосовно культурних рослин, що забезпечує використання у захисті багатьох культур, що належать до різних таксономічних груп, таких як зернові колосові, кукурудза, цукрові буряки, ріпак, льон, цибуля тощо. Сумісний в бакових сумішах з різними фунгіцидами, інсектицидами й гербіцидами. Ідеальний компонент з ефектом синергізму для бакових сумішей з іншими гербіцидами проти дводольних бур’янів (препарати на основі фенмедифама та десмедифама), а також із противозлаковими гербіцидами (потрібно перевіряти на сумісність). Але для отримання більшої ефективності при застосуванні мінімальних норм витрат препарату рекомендується застосовувати препарат не в бакових сумішах, а окремо.



Загальні рекомендації



Альфа-Піралід ефективно діє в період активного росту бур’янів в інтервалі оптимальних температур від +10 °С до +25 °С. Оптимальна фаза обробітку гірчаків – 2-4 листки. Решту однорічних бур’янів бажано обробляти на ранніх стадіях розвитку. Осоти, латуки, найбільш чутливі до препарату у фазі розетки – початку росту стебла (висота 10-15 см). При застосуванні Альфа-Піраліду у високих дозах не рекомендується висівати на наступний рік зернобобові культури, соняшник та висаджувати картоплю.



Не застосовуйте препарат, коли бур’яни перебувають у стресовому стані. Не рекомендується застосовувати на посівах цукрових буряків Альфа-Піралід в бакових сумішах з препаратами на основі сульфонілсечовин, а також у фазі сім’ядолей.



Спосіб застосування і норми витрат



  • Буряки цукрові 0,3–0,5 л/га (однорічні дводольні, в т.ч. стійкі до 2,4-Д, та багаторічні коренепаросткові бур’яни).

  • Льон-довгунець (на технічні цілі) 0,1-0,3 л/га (однорічні дводольні, в т.ч. стійкі до 2,4-Д, та багаторічні коренепаросткові бур’яни, падалиця соняшнику стійкого до трибенурон-метилу).

  • Пшениця озима та яра, ячмінь, просо, овес 0,16-0,66 л/га (однорічні дводольні, в т.ч. стійкі до 2,4-Д, та багаторічні коренепаросткові бур’яни, падалиця соняшнику стійкого до трибенурон-метилу).

  • Капуста білокачанна 0,2-0,5 л/га (однорічні дводольні, в т.ч. стійкі до 2,4-Д, та багаторічні коренепаросткові бур’яни, падалиця соняшнику стійкого до трибенурон-метилу).

  • Ріпак ярий і озимий 0,3-0,5 л/га (однорічні дводольні, в т.ч. стійкі до 2,4-Д, та багаторічні коренепаросткові бур’яни, падалиця соняшнику стійкого до трибенурон-метилу).

  • Суниця 0,5-0,6 л/га (однорічні дводольні, в т.ч. стійкі до 2,4-Д, та багаторічні коренепаросткові бур’яни, падалиця соняшнику стійкого до трибенурон-метилу).

  • Кукурудза 1,0 л/га (однорічні дводольні, в т.ч. стійкі до 2,4-Д, та багаторічні коренепаросткові бур’яни, падалиця соняшнику стійкого до трибенурон-метилу).



Норма витрати робочої рідини



200–400 л/га.


Доступные опции

Просмотренные товары

Альфа-Піралід - 5 л.
Под заказ
0.00грн