Хмельницкий, ул. Ярослава Мудрого, 4
Номер телефона: +38 (067) 381-38-10
Агро ТМ
Политехтрейд
Нутрівант Плюс плодовий - 25 кг.

Нутрівант Плюс плодовий - 25 кг.

1c2-883bf6a4-292a-11e9-b116-005056ad000d
Нет в наличии
0.00грн
Ціни вказані за 1 л/кг препарату
Виробник: VITERA


Склад (% до маси): азот загальний - 12 %, фосфор водорозчинний - 5 %, калій водорозчинний - 27 %, кальцій водорозчинний - 8 %, бор водорозчинний - 0,1 %, марганець хелатований ЕДТА - 0,1 %, цинк хелат ЕДТА - 0,1 %, залізо хелат ЕДТА - 0,1 %, Фертівант +.



Властивості:



  • Повна розчинність у воді, так як виготовлено на основі водорозчинного монокалійфосфату (KH2PO4), не містить шкідливих і токсичних культурам сполук.

  • Не змивається опадами протягом 15-20 днів та має підвищений коефіцієнт засвоєння сполук фосфору (понад 20%) за рахунок спеціального прилипача «Фертівант».

  • Не містить хлору.

  • Підвищує стійкість культур до різного роду стресів і хвороб.

  • Знижує стресове навантаження.

  • Гарантовано підвищує врожайність на 10-15% та якість товарної продукції.

  • Склад добрива не має аналогів на вітчизняному ринку добрив та повністю відповідає фізіології мінерального живлення плодових та ягідних культур.

  • Підвищений вміст калію, кальцій та мікроелементи добрива активізують ферментативну активність культур, сприяють накопиченню сухої речовини, пектинових речовин, діленню клітин, проникненню клітинних мембран та знижують враження їх хворобами, викликаних дефіцитом кальцію.

  • Підвищує врожайність плодово-ягідних культур на 15-20%, поліпшує її товарність, смакові властивості, транспортування. Дозволяє отримувати високоякісні плоди: з більшим вмістом цукру та вітаміну С (аскорбінової кислоти), та з меншою кислотністю і вмістом нітратів.



Сумісність: комбінується з фунгіцидами та інсектицидами, поліпшуючи їх дію.



Застосовання: позакореневе підживлення.



Яблуня, груша, слива, абрикос, персик, вишня, черешня, смородина, порічки, аґрус, айва, кизил, хеномеліс (японська айва), горобина, обліпиха, малина, суниці:



На яблуні, груші в фазах: на початку розпускання бруньок – 2 кг/га,за рожевого бутона – 2 кг/га та через 12-15 днів після цвітіння - 2 кг/га.



Норма застосування на плодових культурах становить 6-8 кг/га. На ягідних культурах: у критичні фази їх росту та розвитку у фазах бутонізації - 2-3 кг/га, після цвітіння – 2 кг/га.



Доступные опции

Просмотренные товары

Нутрівант Плюс плодовий - 25 кг.
Под заказ
0.00грн