Хмельницкий, ул. Ярослава Мудрого, 4
Номер телефона: +38 (067) 381-38-10
Агро ТМ
Политехтрейд
Оракул колофермин магнію фас. 1 л.

Оракул колофермин магнію фас. 1 л.

1c2-8e98c8ae-0513-11e9-8488-005056ad000d
В наличии 100 шт.
130.00грн
Ціни вказані за 1 л/кг препарату
Виробник: Долина


ОРАКУЛ КОЛОФЕРМИН МАГНІЮ – концентроване мікродобриво в хелатній (органічній) формі для позакореневого підживлення польових, овочевих та багаторічних культур.


Склад: магній — 83 г/л, азот — 72 г/л, колофермин — 384 г/л.



Препарат ефективно ліквідує дефіцит магнію в рослинах. Не містить баластних домішок, тому не викликає опіків листя, повністю вбирається через листкову поверхню рослини.



Магній необхідний для швидкого протікання ростових процесів, поділу клітин, підтримання рівня білків, побудови пектинових речовин клітинних стінок, а також впливає на засвоювання фосфору.



Нестача магнію проявляється в руйнуванні хлорофілу. Так як магній реутілізується зі старих органів в більш молоді, пошкодження більш видно на старих листках. Жилки листя залишаються зеленими, а ділянки тканин, розташовані між жилками мають блідий окрас, що називається плямистим (мармуровидним) хлорозом. Краї листя закручуються і відмирають.



До нестачі магнію чутливі всі культури, а особливо рослини короткого дня: кукурудза, сорго, цукрові буряки, а також картопля, зернобобові та виноград. Магнієва недостатність проявляється у рослин в районах підвищеного зволоження на дерново-опідзолених грунтах легкого механічного складу, так як частина доступного для них магнію вимивається у глибші горизонти. Холодна весна і низький рівень рН (


Доступные опции

Просмотренные товары

Оракул колофермин магнію фас. 1 л.
В наличии
130.00грн